Cine suntem?

Mega-Jucării.ro

Suntem un lanț de magazine de jucării din Iași și importăm/distribuim o gamă foarte variată de jucării. Vă asteptăm cu jucării pentru copii de orice vârsta, de la jucării pentru bebeluși, până la costumașe și arme de jucărie pentru copii cu vârste mai mari. Pentru părinti avem cele mai accesibile prețuri, datorită faptului că suntem importatori direcți.în oferta noastră puteți găsi jucării dintre cele mai colorate si interesante, de la mașinuțe de dimensiuni variate, mașini cu telecomandă sau mecanism, jucării din lemn, păpuși și costumașe pentru copii, jucării educative, jucării cu lumini și sunete, și multe altele. Un lucru e sigur, la noi puteți găsi un dar pentru orice ștrengar. Produsele noastre pot aduce zâmbetul pe fața orcărui copil, și nu contează bugetul sau preferințele, la Mega-Jucarii.ro puteți găsi jucăria potrivită.

Date de contact

En-gros

Pentru a beneficia de oferte speciale pentru produse en-gros contacteză-ne prin formularul de contact.Oferta en-gros se adresează oricărei persoane juridice, care dorește să achiziționeze jucării în număr mai mare la un preț mai bun, dar și modele inedite  de jucării și nu numai. Modalitățile de plată, cât și transportul sunt stabilite în funcție de detaliile și volumul comenzii.

Contact

Peste 15 ani de activitate!

Suntem un lanț de magazine de jucării din Iași si importăm/distribuim o gamă foarte variată de jucării. Vă asteptam cu jucarii pentru copii de orice vârstă, de la jucării pentru bebeluși, pana la costumașe si arme de jucărie pentru copii cu vârste mai mari. Pentru părinti avem cele mai accesibile prețuri, datorită faptului că suntem importatori directi.

Vizualizați Catalogul